Univé Het Groene Hart sponsort Fortuna

Univé Het Groene Hart sponsort Fortuna

Univé Het Groene Hart en Fortuna/Delta Logistiek hebben op 18 februari hun samenwerking bekrachtigd in het ondertekenen van een sponsorovereenkomst voor minimaal de komende twee seizoenen. In de sporthal van Fortuna/Delta Logistiek zijn de vloerstickers van Univé Hypotheken inmiddels geplaatst.

Peter Berg, bestuurslid van Fortuna/Delta Logistiek, is heel tevreden dat Univé zich committeert aan Fortuna: “Univé steunt op deze wijze ons streven om onze vereniging in zijn algemeenheid en alle betrokken korfballers steeds verder te blijven ontwikkelen.”

Alex Vreugdenhil, commercieel directeur van Univé Het Groene Hart: “Korfbal is de grootste zaalsport van Nederland. Fortuna/Delta Logistiek is zowel regerend Nederlands als Europees kampioen. En met een jeugdafdeling die in elke leeftijdscategorie al jaren meedoet om de landstitels zijn ze absoluut een voorbeeld.

Terwijl de wereld om ons heen continu verandert, bieden wij als coöperatie de zekerheid van elkaar helpen. Dit gevoel hebben wij bij Fortuna/Delta Logistiek ook. Met een zeer grote breedtesport afdeling en haar maatschappelijke betrokkenheid speelt ze een belangrijke rol in de regio. We zijn er dan ook trots op dat we dit kunnen sponsoren.”

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Als het moment dan daar is om uw droomhuis kopen of u besluit te gaan verbouwen, dan is het fijn dat iemand met verstand van zaken meekijkt.

Fortuna/Delta Logistiek is verheugd om de samenwerking hierin aan te gaan met Univé om ook op dit vlak het beste voor haar leden te kunnen bieden.