Univé Het Groene Hart hoofdsponsor van SV Meerkerk

Univé Het Groene Hart hoofdsponsor van SV Meerkerk

Univé Het Groene Hart en SV Meerkerk hebben elkaar medio november digitaal de hand geschud door het overeenkomen van een nieuw hoofdsponsorschap. Zodoende is Univé Het Groene Hart de komende drie seizoenen hoofdsponsor van de Meerkerkse voetbalclub.

Univé Het Groene Hart (voorheen Univé Leksprong) is al sinds 2009 sponsor van SV Meerkerk. Inmiddels zijn er diverse uitingen geplaatst op het complex van SV Meerkerk, waaronder reclameborden, vlaggen en een groot weefdoek langs het hoofdveld. Onderdeel van het hoofdsponsorschap is dat op het thuistenue het logo van Univé op de voor- en achterzijde zichtbaar is. Daarnaast draagt het eerste elftal op wedstrijddagen polo’s en trainingspakken voorzien van het Univé-logo. Mooie mogelijkheden voor Univé Het Groene Hart om in de regio goed zichtbaar te zijn.

Door de huidige coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om deze ondertekening feestelijk te maken, maar dit is in samenwerking met de vereniging creatief opgelost. Voorzitter Sjaak Versluis heeft het contract op het complex van SV Meerkerk ondertekend. Vervolgens is er namens de vereniging een ingelijst wedstrijdshirt met bloemetje bij de Univé-winkel in Leerbroek overhandigd aan Jan Veth, lid van SV Meerkerk en medewerker van Univé Het Groene Hart.

Univé Het Groene Hart is trots op het nieuwe hoofdsponsorschap. We hopen dat SV Meerkerk spoedig weer groen licht krijgt om weer te mogen voetballen en bezoekers te ontvangen. We wensen het bestuur en uiteraard de leden van SV Meerkerk veel sterkte in deze roerige tijd. Eén ding is zeker: ook in deze coronacrisis blijven we dicht bij deze prachtige club staan.