Univé - ook voor uw hypotheek!

Gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek

Bent u op zoek naar een andere woning? Heeft u verbouwingsplannen? Of wilt u uw woning verduurzamen? Bij Univé Het Groene Hart bent u aan het juiste adres. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek informeren onze hypotheekadviseurs u over uw mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker, maar nemen een bemiddelende en onafhankelijke positie aan. Daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende aanbieder te kiezen.

Prettig wonen: voor nu en later
Wij zorgen bij het opstellen van een hypotheekadvies voor betaalbare woonlasten. Voor nu en voor de toekomst. Ook staan we stil bij veranderingen in uw persoonlijke situatie en de invloed op de betaalbaarheid van uw lasten. Hierbij kunt u denken aan werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dat voorkomt eventuele onaangename verrassingen. En dat is wel zo prettig wonen.

Gratis oriëntatiegesprek?
Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Univé het Groene Hart. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich via deze link aanmelden. Wilt u eerst meer informatie? Bel ons gerust op (015) 2742620 of stuur een e-mail naar hgh.marketing@unive.nl.