Univé en Delta Cycling bundelen krachten voor fietsend Rotterdam

Univé en Delta Cycling

Univé en Delta Cycling Rotterdam gaan gezamenlijk fietsers begeleiden richting de 2018-editie van de Amstel Gold Race. Sportief, fysiek en mentaal worden deelnemers klaargestoomd voor de uitdagende toertocht.

Univé en Delta Cycling Rotterdam bundelen de krachten om Rotterdammers in beweging te brengen. Fons Roosenboom, Manager Sponsoring van Univé: “Met ons credo ‘Supporter van Sport’ committeert Univé zich al jaar en dag aan het vooruithelpen van sporters. Daar past het initiatief van Delta Cycling Rotterdam, om vijftien fietsers via een professioneel traject klaar te stomen voor de Amstel Gold Race van 2018, heel goed bij.” 

Alex Vreugdenhil, Manager Commercie van Univé Zuid-Holland, voegt toe. “In een wielerland als Nederland en vanuit Rotterdam als actieve fietsstad zetten we samen de fiets in als katalysator voor meer bewegen en fietsgeluk in de stad. We zijn blij dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren.” 

Namens de wielerploeg spreekt Frank Kwanten eveneens opgetogen. “Vanuit Rotterdam zijn we aan het pionieren om de wielersport opnieuw uit te vinden. Door maatschappelijk van betekenis te zijn, zijn we ervan overtuigd dat we mensen, bedrijven en talenten verder brengen,” legt de algemeen directeur van de Rotterdamse wielerploeg uit. “Ik kijk ernaar uit om met fietsers en Univé te trainen voor de mooiste fietstocht in Nederland, de Amstel Gold Race, en zo uiting te geven aan ons motto ‘We help you move’.

Wil jij met Delta Cycling en Univé trainen voor de Amstel Gold Race?
Samen met vijftien wielrenners onder professionele begeleiding van de Rotterdamse wielerploeg Delta Cycling Rotterdam en Univé trainen naar de mooiste wielerklassieker van Nederland. Een mooie kans die ook jij kunt pakken. Meld je aan voor het trainingstraject richting de Amstel Gold Race en maak kans op een van de vijftien plekken!