Sponsoring Fun Run

Op zondag 8 oktober 2017 vond de Stadium FunRun plaats in het stadion van ADO Den Haag. Univé Zuid-Holland heeft de FamilieRun van de Stadium FunRun gesponsord.

Tevens zijn er medewerkers van Univé Zuid-Holland die verschillende afstanden hebben meegelopen.

De FunRun is een hardloopevenement georganiseerd voor goede doelen. Deelnemers zijn sportief bezig en zetten zich daarmee tegelijk in voor het goede doel. De goede doelen die de Stadium FunRun ondersteunt zijn Bewegen tegen Kanker en ADO Den Haag in de Maatschappij. Er is bij de FunRun in totaal €5946,- opgehaald.

 

Met het opgehaalde geld worden de huidige maatschappelijke projecten versterkt en verbeterd. Bewegen Tegen Kanker organiseert oncologische beweegprogramma’s binnen en buiten het ziekenhuis HMC+ en zoeken aansluiting bij bestaande beweegprogramma's in de regio Haaglanden.

ADO Den Haag in de Maatschappij organiseert project 'Skills & School'. Via een speciale naschoolse cursus worden kinderen op een leuke manier met het middel voetbal gestimuleerd goed hun best te doen op school. De cursus heeft als doel kinderen te ondersteunen in de ontwikkeling van hun sociaal-emotionele vaardigheden.