Univé Groningen en sponsoring


Univé Groningen toont zich een maatschappelijk betrokken partij. De sponsoring op het gebied van sport en cultuur is hier een voorbeeld van. Univé Groningen stelt zich ten doel om de sponsorgelden zo eerlijk mogelijk over haar werkgebied te verdelen.

Univé Stadsloop Appingedam

​Sinds jaar en dag is Univé Groningen hoofdsponsor van de Univé Stadsloop Appingedam. Op de laatste zaterdag van juni kleurt het centrum van Appingedam Univé-groen. Duizenden lopers worden aangemoedigd door de toeschouwers die soms rijendik langs het parcours staan.​

CVVB

CVVB (Christelijke Voetbalvereniging Bedum) was een Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit Bedum opgericht op 23 april 1948 en werd in de zomer van 2013 ontbonden na het samengaan met plaatsgenoot VV Bedum tot SV Bedum​. Het standaardelftal speelde in het laatste seizoen  in de Eerste klasse zaterdag, dezelfde klasse waar het zaterdagstandaardelftal van SV Bedum. 

SC Loppersum

​Ook in de plaats Loppersum sponsort Univé Groningen. Al een aantal jaren prijkt het Univé-logo op de tenues van de hoofdmacht van de voetbalclub SC Loppersum.

Haren

​In Haren treft u het logo van Univé aan op het complex van de tennisvereniging TSH en op de shirts van B3 van de voetbalvereniging Gorecht. 

Cultuur

Ook cultuur ligt Univé Groningen na aan het hart. Zo sponsoren wij het shantyfestival ‘Bie Daip’, de Coopluydenmarkt in Appingedam en de muziekverenigingen Heman (Zuidwolde) en Wilhelmina(Bedum).