Over Univé Groningen

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Wie is Univé Groningen

​Univé Groningen is een zelfstandige Onderlinge verzekeraar die actief inspeelt op de verzekerings- en hypotheekbehoefte van bestaande en nieuwe klanten. Wij staan dicht bij de klant en spreken de taal van de klant. Wij werken zonder winstoogmerk en kunnen door onze efficiënte organisatie zo gunstig mogelijke premies aan onze klanten aanbieden. Daarnaast willen wij door een goed personeelsbeleid een prima werkgever voor onze medewerkers zijn.

Uw keuze voor Univé Groningen

U vindt bij Univé Groningen alle verzekeringen en financiële dienstverlening onder één dak. Eenvoud, gemak en zonder winstoogmerk. Wij willen u als klant de beste  prijs/kwaliteitsverhouding bieden voor onze producten. En de basis voor ons advies is een zorgvuldige risico-inventarisatie. Want uw belang is ons belang. Wij gaan graag met u op zoek naar een verzekeringspakket dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bij ons geen poespas. Dan weet u waar u aan toe bent.

Mijn Hypotheek

Bij Univé Groningen bent u ook aan het juiste adres voor een passende hypotheek. Neemt u gerust contact met ons op.

Zakelijke gegevens

Univé Groningen is verzekeraar én bemiddelaar.

  • Statutaire naam
  • O.V.M. Univé Groningen U.A.
  • Handelsnamen
  • O.V.M. Univé Groningen U.A.
  • Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Univé Groningen U.A.