Univé en Greenchoice

Samen risico’s delen en elkaar helpen. Dat is waar Univé als coöperatie voor staat. Ook als het om maatschappelijke problemen zoals asbest gaat. Voor dat asbestprobleem hebben we gezocht naar een toekomstbestendige oplossing waarmee twee groepen Univé-leden hun voordeel kunnen doen. Een oplossing in de vorm van groene energie van leden voor leden.

Duurzame Zekerheid

Kort gezegd komt het hierop neer. We saneren de asbestdaken bij onze agrarische leden, vervangen die door daken met zonnepanelen en stellen de hiermee opgewekte 100% duurzame energie beschikbaar aan andere Univé-leden in de regio. Maar Univé is natuurlijk geen energieleverancier. Daarom hebben we in Greenchoice een betrouwbare partner gevonden.

In samenwerking met Greenchoice

Greenchoice is niet zomaar een energiebedrijf, maar een groene beweging waar iedereen zich bij kan aansluiten. Greenchoice brengt al 20 jaar groene energie dichtbij. Daarom bieden wij samen met Greenchoice 100% zonnestroom die door agrarische Univé-leden wordt geproduceerd voor een eerlijke prijs. Met een deel van deze prijs worden de zonnepanelen betaald. Zo draagt u samen met Univé & Greenchoice bij aan de verduurzaming van uw regio. Op weg naar een toekomstbestendige maatschappij. Helemaal in de filosofie van Univé: er zijn voor elkaar en elkaar helpen.