Over Univé Dichtbij

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Samen met u organiseren wij zekerheid. Dat betekent weten wat er speelt bij u in de buurt. Maar ook de risico’s kennen die u loopt. Als verzekeraar zonder winstoogmerk hebben wij ‘eerlijk zaken doen’ en ‘omzien naar elkaar’ hoog in het vaandel staan. Univé is Samen Dichtbij en Doen!

Univé Dichtbij: met elkaar delen, dat is de winst

De geschiedenis van Univé Dichtbij begint met het ontstaan van diverse onderlinge brandwaarborgmaatschappijen in vier regio’s. De oudste voorloper van Univé Dichtbij is in 1815 opgericht, waarbij agrariërs zich verenigden om de brandrisico’s voor hun boerderijen te dragen. Twee eeuwen later is dát nog steeds de essentie van coöperatief verzekeren: het onderling delen van risico’s. Als zelfstandig brandverzekeraar biedt Univé Dichtbij u de mogelijkheid om de risico’s voor uw woning te delen met andere leden. Ook voor grip op andere onzekerheden kunt u bij ons terecht. Of u nu particulier bent of (agrarisch) ondernemer.

Persoonlijk en dichtbij

Met 23 winkels zijn we actief in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Friesland. Daarmee is Univé ook voor u letterlijk dichtbij. Onze medewerkers wonen in de regio waar zij werken. Dat betekent dat zij uw taal of dialect spreken en weten wat er speelt in uw omgeving.

Preventie en veiligheid

Wij zijn er voor u wanneer brand, inbraak, blikseminslag of ander onheil u heeft getroffen. Maar samen met u werken we liever aan het voorkomen van dergelijke vervelende gebeurtenissen. Wij delen daarom graag tips met u op het gebied van preventie en veiligheid.

Wilt u een preventietip met ons en de leden delen? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen.

Zakelijke gegevens Univé Dichtbij