Over Univé Dichtbij

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Univé Dichtbij, met elkaar delen, dat is de winst

Univé Dichtbij, verzekeraar in Friesland, Drenthe en OverijsselDe geschiedenis van Univé Dichtbij begint met het ontstaan van diverse onderlinge brandwaarborgmaatschappijen in onze vier regio’s. De oudste voorloper van Univé Dichtbij is al in 1815 opgericht. In zo’n “onderlinge” verenigden agrariërs zich om de brandrisico’s voor hun boerderijen te dragen.

Twee eeuwen later is dát nog steeds de essentie van coöperatief verzekeren: het onderling delen van risico’s. Als zelfstandig brandverzekeraar biedt Univé Dichtbij u de mogelijkheid om de risico’s voor uw huis en haard te delen met andere leden. Ook voor grip op andere onzekerheden kunt u bij ons terecht. Of u nu particulier bent of (agrarisch) ondernemer.

Persoonlijk en dichtbij

Met 23 kantoren in de regio's Drenthe-Overijssel, Friesland, Gooi-, Eem- en Flevoland en Midden-Nederland is Univé ook voor u letterlijk dichtbij. Onze medewerkers wonen in de regio waar zij werken. Dat betekent dat zij uw taal spreken en weten wat er speelt in uw omgeving.

Alles onder één dak

Ook voor uw hypotheek en bij de aan- of verkoop van uw woning staan onze specialisten voor u klaar. Wilt u meer weten over onze hypotheekadviseurs en makelaars in uw regio? Kijk op:

Preventie en veiligheid

Samen met u werkt Univé Dichtbij actief aan preventie en veiligheid. Wij delen graag onze tips om u te helpen brand, inbraak, blikseminslag of ander onheil te voorkomen.
Wilt u een preventietip met ons en de andere leden delen? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen.

Zakelijke gegevens van Univé Dichtbij

Kantoren in uw regio

Of zoek een ander Univé-kantoor

Vul uw woonplaats of postcode in

Contact

Vind een kantoor

Kom gerust bij ons langs.

Klantenservice

Neem contact met ons op.