Actueel nieuws van Univé

Drukte bij de controle brandblussers in St. Oedenrode

Univé keurt 750 brandblussers voor klanten in Zuid Nederland

Het aantal branden stijgt, en de brandweer moet steeds vaker uitrukken. Univé wil dit tegengaan, en heeft daarom onlangs zo'n 750 brandblussers van haar verzekerden gratis gecontroleerd. Het gaat om klanten uit de omgeving van de winkels in Terneuzen, Wouw en Zeeland (NB). De controle van brandblussers is zo'n succes dat die wordt uitgebreid naar meer winkels. 

De ambulance rijdt vaak naar prive-ziekenhuis
Univé: Pas tijdens vakantie op voor kosten bij ziekenhuizen

Eerste hulp tijdens een vakantie in het buitenland kan flink in de papieren lopen. In Nederland wordt bijvoorbeeld, via de basisverzekering, doorgaans zo’n 500 euro vergoed voor de behandeling van een gebroken enkel. In Turkije kan dit bij een privékliniek oplopen tot zo’n 3.000 euro en deze extra kosten zijn niet gedekt door de basisverzekering.

Beoordeeld met een 8,2
Klanten beoordelen de autoverzekering met een 8.2

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons.

foto van NK Knikkeren in Rhenen
NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark groot succes

De 7-jarige Louise ten Hartog wordt Nederlands Kampioen Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Bellen met de Nederlandse dokter op vakantie
Ook in het buitenland medische hulp met Univé

Op vakantie in het buitenland en wakker worden met een enorme pijn in je buik. Hoe vertel je dat in een vreemde taal aan de arts of op de eerste hulp? Vooral als de arts geen Engels spreekt, is dit lastig. Univé heeft vanaf nu de gratis Vakantiehulp, direct contact met een Nederlandse arts en als u dat prettig vindt, zelfs een tolk die u tijdens het medisch consult ondersteunt.

Asbestwerkzaamheden
Reactie op het besluit van de Eerste Kamer over asbest

De Eerste Kamer heeft 4 juni j.l. bepaald dat er (nog) geen verbod op asbestdaken komt. De Kamer verwierp het voorstel dat asbestdaken uiterlijk eind 2024 verboden moeten zijn.

Oudere nieuwsberichten

Juni 2019
14 juni 2019
Voor u, de nieuwe editie van SAMEN

Aan tafel met wielrenster Anna van der Breggen? Tips om uw kinderen tijdens een lange autorit te vermaken? Weten hoe u uw ogen optimaal kunt beschermen tegen de zon? Dit en meer leest u nu in de nieuwe editie van SAMEN.

7 juni 2019
Univé sluit winkel op Ameland

Univé sluit haar winkel op Ameland. Vanaf 1 juli stopt de coöperatie haar dienstverlening vanuit het pand aan de Burgemeester Waldastraat in Nes. Op het Waddeneiland is de klantenkring van de winkel altijd al aanzienlijk kleiner dan winkels op het vasteland. Nu de afgelopen jaren het aantal winkelbezoeken terugloopt, lijkt de behoefte van klanten om hun zaken in de winkel te regelen te klein om de winkel in stand te houden. ‘Een signaal om onze service-invulling aan te passen’, aldus Henne Bonestroo, bestuurder van Univé Dichtbij.

5 juni 2019
Univé krijgt zo’n 1100 schademeldingen na storm dinsdagavond

Univé heeft woensdag zo’n 1100 schademeldingen ontvangen. De schades zijn dinsdagavond ontstaan door de storm die over Nederland raasde. De meeste schademeldingen komen uit Groningen, Drenthe en Overijssel.

5 juni 2019
GPS-dieven duperen landbouwers tijdens inbraakgolf

‘GPS-dieven duperen boeren voor tienduizenden euro's.’ Verschillende media meldden de afgelopen dagen over de inbraakgolf waarvan diverse agrarisch ondernemers de voorbije weken het slachtoffer werden. Sinds begin april wisten criminelen er in Groningen, Drenthe, Gelderland, Zeeland, Brabant en Flevoland op uiterst professionele wijze kostbare GPS-systemen uit tractoren te stelen. Behalve als goedbedoeld advies benadrukt Chris Hazekamp, productspecialist Zakelijke Motorvoertuigen bij Univé dat voorzichtigheid met tractoren en apparatuur een verzekeringsvoorwaarde is. ‘GPS eruit, slot erop!’

3 juni 2019
Hooibroei voorkomen vraagt alertheid veehouders tijdens maaiseizoen

Het maaiseizoen is begonnen. Voor veel veehouders geeft het goede weer aanleiding om de eerste snede gras te maaien dezer dagen. Om het vervolgens zo droog en veilig mogelijk op te slaan, want niemand zit op brand door hooibroei te wachten. Namens Univé is Taeke Oldenburger één van de technisch inspecteurs die boeren met gerichte adviezen en maatregelen helpt om de kans op brand door hooibroei eenvoudig te verkleinen.

3 juni 2019
Klanten beoordelen de aansprakelijkheidsverzekering met een 8.1

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons.