Coronavirus

We staan voor u klaar. Vanaf 2 juni zijn onze winkels grotendeels weer geopend (op afspraak of inloop). We stellen alles in het werk om u ook in deze tijden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bekijk op deze pagina hoe wij dat doen of bekijk direct de veelgestelde vragen.

 

We zijn weer open!

Soms op afspraak, maar ook inloop mogelijk
  • Onze adviseurs zitten voor u klaar
  • Een écht gesprek, wij hebben het gemist
Het kan weer! Een gesprek in een van onze winkels. Natuurlijk doen we er alles aan om dit veilig te laten verlopen. Helaas zijn niet al onze winkels geschikt om nu al open te gaan. Daarom blijven deze winkels voorlopig nog gesloten. Voordat u naar de winkel gaat, is het verstandig om even de openingstijden te bekijken. Het is niet altijd mogelijk om 'zomaar' binnen te wandelen. U kunt het beste dus even contact opnemen met uw winkel om een afspraak te maken.

Onze klantenservice

Bereik ons via het digitale kanaal of telefoon
  • Stel gerust uw vraag
  • Onze klantenservice is van 08:30 - 21:00 uur bereikbaar
De gezondheid van u en van onze medewerkers staat voorop. Wilt u nog even niet naar de winkel, maar toch een adviseur spreken? We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. Misschien over uw verzekeringen of over uw geboekte reis. Over uw bedrijf of over uw gezondheid. U kunt dan ook op Univé rekenen. We zijn er voor u. Met elkaar, voor elkaar.

Andere mogelijkheden

Kies voor online, de app of Mijn Univé
  • Uw verzekeringen snel geregeld
  • Alles bij de hand wanneer u dat wilt
Wist u dat u veel verzekeringszaken zelf kunt regelen? Via de app of Mijn Univé kunt u namelijk gemakkelijk uw huidige verzekeringen bekijken. Eventueel een nieuwe verzekering afsluiten kan ook direct online. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan helpen we u graag verder via de klantenservice.

Veelgestelde vragen

Er komen veel vragen binnen op onze klantenservice. Natuurlijk proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Om u nog beter van dienst te zijn hebben we de veelvoorkomende vragen verzameld.

Coronavirus en uw reis

Via onze klantenservice komen veel vragen binnen rondom reizen van en naar het buitenland. Begrijpelijk. Daarom hebben we veel vragen voor u op een rijtje gezet.  

Veelgestelde vragen rondom reizen

Coronavirus en uw zorgverzekering

Natuurlijk heeft u veel vragen rondom uw zorgverzekering. Bijvoorbeeld over digitaal declareren of de voorwaarden van onze zorgverzekering. 

Veelgestelde vragen over uw zorgverzekering

Coronavirus en uw onderneming

De maatregelen van de overheid treffen ondernemers hard. Wat betekent deze situatie voor uw onderneming? Wat is wel gedekt? En wat niet?  

Veelgestelde vragen over uw bedrijf

Coronavirus en uw recht

De overheid neemt noodzakelijke maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wat betekent dit voor u? En voor uw rechtspositie? 

Veelgestelde vragen over uw recht

Laatste nieuws

work-out Maria Verschoor
Blog Video
De Supporter van Sport online thuisgym met Maria Verschoor

Doe mee met de online thuisgym van Supporter van Sport. Dit keer gaan we sporten met hockeyster Maria Verschoor.

Sport mee met Mark Tuitert
Blog Video
Sport mee met de online thuisgym van Supporter van Sport

Nu we allemaal noodgedwongen thuiszitten is het best lastig om fit te blijven. Daarom komt Supporter van Sport met de online thuisgym.

Thuiswerken
Blog Zorg
4 tips voor effectief en gezond thuiswerken

De meeste Nederlanders werken alweer een tijdje thuis vanwege het coronavirus. Vier nieuwe tips voor efficiënt en gezond thuiswerken.