Actueel nieuws van Univé

Laat u adviseren door een deskundige hypotheekadviseur

Krijg antwoord op al uw hypotheekvragen tijdens een oriënterend gesprek

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Staat u op het punt uw droomhuis te kopen? Staat een verbouwing of verduurzaming van uw huidige woning op de planning? Of heeft u de wens om uw hypotheeklasten te verlagen? Dan is het fijn dat iemand met verstand van zaken met u meekijkt.

Unive Het Groene Hart stelt zonnebrand beschikbaar in strijd tegen huidkanker
Univé Het Groene Hart stelt zonnebrand beschikbaar in strijd tegen huidkanker

Voorkomen en beperken. Het zijn enkele voorbeelden van waar Univé voor staat. In het kader daarvan heeft Univé bij meerdere openluchtzwembaden gratis zonnebrandcrème ter beschikking gesteld. Ook diverse adviseurs van Univé Het Groene Hart hebben een zwembad waar zij contact mee hebben blij gemaakt met een zonnebranddispenser.

Samenwerking Univé en Werkse!
Een webshop, een clubhuis en een mooie samenwerking tussen Univé en Werkse!

Deze week tekenden verzekeraar Univé en Werkse! een overeenkomst om met elkaar in zee te gaan. Bestellingen uit de webshop van het clubhuis van Univé Het Groene Hart worden voortaan verpakt en verzonden door de medewerkers van Werkse!.

ABS Autoherstel Verhoef
ABS Autoherstel Verhoef, klant van Univé. Wat kunnen zij voor u betekenen?

ABS Autoherstel Verhoef uit Stolwijk is al jarenlang klant van Univé. "Een no-nonsense autoschadeherstelbedrijf met oog voor vakmanschap, ontwikkeling en techniek", vertelt directeur Leon de Jong.

Vanaf 1 juli schade verhalen op basis van Directe Schadeafhandeling
Vanaf 1 juli schade verhalen op basis van Directe Schadeafhandeling

Het kan zomaar gebeuren. U krijgt een botsing omdat iemand geen voorrang verleent of u niet op tijd heeft gezien. Zo’n ongeval is al vervelend genoeg. Bij schade aan uw auto door andermans toedoen moest u, wanneer u niet allrisk verzekerd bent en geen verhaalsrechtsbijstand heeft, zelf naar de verzekeraar van de aansprakelijke partij stappen.

Brandbaar isolatiemateriaal leidt tot onverzekerbaarheid van bedrijfsverzamelgebouwen
Brandbaar isolatiemateriaal leidt tot onverzekerbaarheid van bedrijfsverzamelgebouwen

Bij het verzekeren van bedrijfsgebouwen komt veel kijken. Hoe groter het gebouw, hoe lastiger het lijkt te worden om een verzekeraar te vinden die het wil verzekeren. Dit geldt niet voor kantoorgebouwen, maar wel voor de meeste andere bedrijfsgebouwen. Met name bedrijfsverzamelgebouwen zijn steeds moeilijker te verzekeren. Dit heeft verschillende oorzaken.

Oudere nieuwsberichten

Juni 2021
24 juni 2021
Univé Het Groene Hart en Vereniging Eigen Huis gaan samenwerken op gebied hypotheekadvies

Twee sterke merken die beiden het ledenbelang centraal stellen, gaan elkaar versterken en aanvullen vanuit hun eigen deskundigheid. De voordelen van onze samenwerking met Vereniging Eigen Huis!

Mei 2021
31 mei 2021
Stichting Samen Schenken schenkt schommelbank aan het Leontienhuis

Het Leontienhuis heeft begin 2021 een donatieaanvraag gedaan voor een schommelbank. Deze donatie is door de Stichting Samen Schenken gehonoreerd. Inmiddels is de schommelbank in de tuin van het Leontienhuis te vinden en kunnen de bezoekers hier gebruik van maken.

Maart 2021
30 maart 2021
Centerpoint, een trouwe klant van Univé. Maar wat doen zij precies?

Centerpoint, één van onze trouwe klanten, is al 30 jaar actief in de bemiddeling van bouwkundigen en civiel technici. "Ik denk dat we één van de weinige werving- en selectiebureaus zijn dat zich richt op bouwprofessionals op MBO, HBO en WO niveau", aldus Dick van Houten, directeur van Centerpoint. "Er zijn talloze bureaus die uitzenden of detacheren maar veel minder die zich richten op vaste banen in de bouw."

30 maart 2021
Verbeterde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Alles om ons heen is aan verandering onderhevig, ook uw risico's en verzekeringen. Wij streven er doorlopend naar om de Univé producten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Vandaar dat met enige regelmaat wijzigingen plaatsvinden in de verzekeringsvoorwaarden van Univé.

30 maart 2021
Alle verenigingen moeten aan de slag voor 1 juli 2021

De nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) heeft een stevige impact op alle verenigingen in Nederland. Branche- en beroepsverenigingen, professionele en amateurbesturen, betaalde en vrijwillige bestuurders: ze krijgen er allemaal mee te maken. De nieuwe wet bevat strengere eisen ten aanzien van onder meer bestuurlijke besluitvorming en financiële transacties. Belangrijk is de verplichting procedures transparant vast te leggen. Dit om conflicten te voorkomen en bij discussies met leden en externen op terug te kunnen vallen. De wet gaat in op 1 juli 2021.

30 maart 2021
Zijn uw omzet, voorraden, loonkosten en aantal medewerkers (recent) veranderd?

Het is raadzaam om uw gegevens jaarlijks door te geven aan ons om uw verzekering(en) te actualiseren. De premie die u voor een aantal verzekeringen in een lopend verzekeringsjaar betaalt, is een voorschotpremie. De premie is namelijk berekend op basis van de gegevens van uw bedrijf die op dat moment bekend waren. Maar die gegevens veranderen. Het aantal medewerkers, de loonkosten, de omzet en winst kunnen toe- of afnemen.