Actueel nieuws van Univé

Cybercrime: blijf op je hoede!

‘Ik ben echt geen digibeet, maar wat voelde ik me ontzettend dom’

Normaal gesproken voelt Caroline Bakker zich echt niet zo dom. Door haar werk als journalist en fotograaf zit ze alle dagen achter haar Apple. Ze ziet zich zeker niet als digibeet en is goed op de hoogte van cybercriminaliteit. Toch was ze bijna het haasje…

In de schijnwerpers: Doorwerkgever
In de schijnwerpers: Doorwerkgever

Werkgevers werken steeds vaker door met een werknemer na pensionering, omdat door de vergrijzing er steeds meer kennis het bedrijf verlaat. De gepensioneerde medewerker ('Doorwerker') werkt door uit vrije wil, onder eigen regie en met grote flexibiliteit. Flexibiliteit in het arbeidsrecht is door Wet Arbeidsmarkt in Balans en Wet Aanpak Schijnconstructie sterk aan banden gelegd. Het zijn van Doorwerker vraagt daarom om een bijzondere regeling. Dat is de aanleiding waarom de doorwerkregeling er voor werkgevers en doorwerkers is. Doorwerkgever is de enige uitvoeringsorganisatie van de doorwerkregeling.

Verbouwen uit de overwaarde, zo doet u dat!
Verbouwen uit de overwaarde, zo doet u dat!

Heeft u een verbouwwens en wilt u uw eigen spaargeld daar niet (volledig) voor gebruiken? Dan is het gebruiken van uw overwaarde een goede mogelijkheid. Met de stijgende huizenprijzen van de laatste jaren is de kans groot dat u een overwaarde heeft, die u kan gebruiken voor een verbouwing.

Groene energie, van Univé leden voor Univé leden
Groene energie, van Univé leden voor Univé leden

Samen risico’s delen en elkaar helpen. Dat is waar we als coöperatie voor staan. Maar wat als we meer kunnen doen? Als we leden op een unieke manier met elkaar verbinden en tegelijkertijd samenwerken aan de oplossing van een maatschappelijk probleem? Duurzame Zekerheid laat zien dat het kan.

Laat u adviseren door een deskundige hypotheekadviseur
Krijg antwoord op al uw hypotheekvragen tijdens een oriënterend gesprek

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Staat u op het punt uw droomhuis te kopen? Staat een verbouwing of verduurzaming van uw huidige woning op de planning? Of heeft u de wens om uw hypotheeklasten te verlagen? Dan is het fijn dat iemand met verstand van zaken met u meekijkt.

Unive Het Groene Hart stelt zonnebrand beschikbaar in strijd tegen huidkanker
Univé Het Groene Hart stelt zonnebrand beschikbaar in strijd tegen huidkanker

Voorkomen en beperken. Het zijn enkele voorbeelden van waar Univé voor staat. In het kader daarvan heeft Univé bij meerdere openluchtzwembaden gratis zonnebrandcrème ter beschikking gesteld. Ook diverse adviseurs van Univé Het Groene Hart hebben een zwembad waar zij contact mee hebben blij gemaakt met een zonnebranddispenser.

Oudere nieuwsberichten

Juli 2021
16 juli 2021
Een webshop, een clubhuis en een mooie samenwerking tussen Univé en Werkse!

Deze week tekenden verzekeraar Univé en Werkse! een overeenkomst om met elkaar in zee te gaan. Bestellingen uit de webshop van het clubhuis van Univé Het Groene Hart worden voortaan verpakt en verzonden door de medewerkers van Werkse!.

Juni 2021
25 juni 2021
ABS Autoherstel Verhoef, klant van Univé. Wat kunnen zij voor u betekenen?

ABS Autoherstel Verhoef uit Stolwijk is al jarenlang klant van Univé. "Een no-nonsense autoschadeherstelbedrijf met oog voor vakmanschap, ontwikkeling en techniek", vertelt directeur Leon de Jong.

24 juni 2021
Vanaf 1 juli schade verhalen op basis van Directe Schadeafhandeling

Het kan zomaar gebeuren. U krijgt een botsing omdat iemand geen voorrang verleent of u niet op tijd heeft gezien. Zo’n ongeval is al vervelend genoeg. Bij schade aan uw auto door andermans toedoen moest u, wanneer u niet allrisk verzekerd bent en geen verhaalsrechtsbijstand heeft, zelf naar de verzekeraar van de aansprakelijke partij stappen.

24 juni 2021
Brandbaar isolatiemateriaal leidt tot onverzekerbaarheid van bedrijfsverzamelgebouwen

Bij het verzekeren van bedrijfsgebouwen komt veel kijken. Hoe groter het gebouw, hoe lastiger het lijkt te worden om een verzekeraar te vinden die het wil verzekeren. Dit geldt niet voor kantoorgebouwen, maar wel voor de meeste andere bedrijfsgebouwen. Met name bedrijfsverzamelgebouwen zijn steeds moeilijker te verzekeren. Dit heeft verschillende oorzaken.

24 juni 2021
Univé Het Groene Hart en Vereniging Eigen Huis gaan samenwerken op gebied hypotheekadvies

Twee sterke merken die beiden het ledenbelang centraal stellen, gaan elkaar versterken en aanvullen vanuit hun eigen deskundigheid. De voordelen van onze samenwerking met Vereniging Eigen Huis!

Mei 2021
31 mei 2021
Stichting Samen Schenken schenkt schommelbank aan het Leontienhuis

Het Leontienhuis heeft begin 2021 een donatieaanvraag gedaan voor een schommelbank. Deze donatie is door de Stichting Samen Schenken gehonoreerd. Inmiddels is de schommelbank in de tuin van het Leontienhuis te vinden en kunnen de bezoekers hier gebruik van maken.