Ga naar inhoud

Veelgestelde vragen over collectieve verzekeringen

Ledenvoordeel FNV

Ja, ook dan kunt u profiteren van ledenvoordeel. Op een speciaal oversluitscherm kunt u dan doorgeven welke bestaande Univé-verzekeringen u wilt oversluiten. U profiteert dan spoedig van uw Ledenvoordeel FNV.

Overstappen naar Univé kunt u het best doen per einddatum van uw huidige polis bij de andere verzekeraar. Beide verzekeringen sluiten dan goed op elkaar aan. Maar op de Univé-site kunt u nu alvast wel één of meer verzekeringen afsluiten met een ingangsdatum in de toekomst (dus de einddatum van uw huidige verzekering). Vergeet dan niet tijdig uw huidige verzekering(en) op te zeggen.

Uw bondscode en lidnummer kunt u terugvinden op uw FNV-ledenpas.

Ja, u kunt de verzekeringen ook bij een Univé-winkel afsluiten. Via Contact kunt u eenvoudig de gegevens van de Univé-winkel bij u in de buurt vinden.

Verzekeringen bij Univé hebben standaard een looptijd van één jaar. Na dit jaar worden de verzekeringen steeds stilzwijgend met een jaar verlengd. Uitzondering is de kortlopende reisverzekering (die wordt afgesloten voor een beperkte reisperiode).

Nee, de collectieve voordelen die u via Ledenvoordeel FNV ontvangt, gelden niet in combinatie met andere acties.

U heeft recht op ledenvoordeel over de volgende twaalf Univé-verzekeringen: auto-, motor-, oldtimer-, camper-, fiets-, bromfiets-, caravan-, aansprakelijkheids-, doorlopende reis- en annulering-, ongevallen-, woonhuis- en inboedelverzekering. Daarnaast kunt u natuurlijk ook andere verzekeringen bij Univé afsluiten: zonder voordeel via FNV, maar wel met aantrekkelijk lage premies.

Komt u rechtstreeks vanaf de FNV-site, dan verschijnt dat Ledenvoordeel FNV-scherm automatisch als u kiest voor Univé. Maar u vindt het ook door bovenin het scherm te kiezen voor Particulier, vervolgens één van de categorieën aan te klikken (zoeken) en hierin ‘collectief voordeel FNV’ te zetten. Daarna ziet u bovenaan de pagina de link naar www.unive.nl/ledenvoordeelfnv.

Op de auto-, motor-, oldtimer-, camper,- fiets-, bromfiets-, caravan-, aansprakelijkheids-, doorlopende reis en annulering-, omgevallen-, woonhuis- en inboedelverzekering krijgt u tussen de 5% en 11% korting op de premie.