Afbeelding

Zorgverzekering

Alles voor mekaar met Univé

Sluit nu uw zorgverzekering af via Servicepakket pluZ

Met onze collectieve zorgverzekeringen bent u verzekerd van goede zorg. U heeft de keuze uit twee basisverzekeringen: Univé Zorg Vrij (restitutie) en Univé Zorg Geregeld (natura). Daarmee krijgt u zorg vergoed die veel voorkomt, bv. voor huisarts, ziekenhuiszorg, kraamzorg, tandheelkundige zorg tot 18 jaar en fysiotherapie (tot 18 jaar, daarboven alleen voor chronisch zieken). En kiest u voor de Univé Zorg Vrij polis, dan heeft u een vrije keuze voor zorgaanbieders.

Via Servicepakket pluZ ontvangt u een collectieve korting van 10% op de basisverzekering van Univé. Die kunt u eenvoudig uitbreiden met een aanvullende verzekering: Aanvullend Goed, Beter of Best. U kunt uw zorgverzekering ook uitbreiden met een tandartsverzekering. Een alternatief is een totaalpakket dat exact aansluit op uw levensfase. Daarbij is tandheelkunde inbegrepen.

Bereken uw premie
Afbeelding
Extra voordeel Thuiszorg polis
  • Verhoogd budget mantelzorgmakelaar
  • Meer dagen vervangende mantelzorg
  • Extra hoog preventiebudget
  • Vergoeding van trainingen die bijdragen aan uw gezondheid zoals valpreventie 
Afbeelding
Lidmaatschap Thuiszorg

Via de collectieve aanvullende zorgverzekering van Univé krijgt u de kosten van het lidmaatschap van uw thuiszorgorganisatie altijd vergoed tot een bedrag van € 25,-.