Camperverzekering met passende dekking

Onbezorgd rondrijden met uw camper in binnen- of buitenland kan met de camperverzekering van Univé.

5 jaar Nieuwwaardegarantie
Heeft u uw camper nieuw gekocht? Dan is de Nieuwwaarderegeling uitstekend voor u. Bij total loss of diefstal in de eerste 5 jaar wordt de volledige nieuwwaarde uitgekeerd. Na 5 jaar wordt de vergoeding berekend op basis van een gunstig afschrijvingspercentage. En pas na 7 jaar keert Univé de vervangingswaarde uit.

3 jaar Aanschafwaardegarantie
Heeft u uw camper tweedehands gekocht, dan past de aanschafwaarderegeling bij u. Bij total loss of diefstal in de eerste 3 jaar wordt de aanschafwaarde uitgekeerd. Na 3 jaar wordt de vergoeding berekend op basis van een gunstig afschrijvingspercentage. En pas na 5 jaar keert Univé de vervangingswaarde uit.

In het dekkingsoverzicht ziet u wat u precies vergoed krijgt bij de verschillende dekkingen. U leest er ook meer over in de voorwaarden en in de brochure. En wilt u uw camperverzekering eenvoudig uitbreiden? Dat kan met diverse aanvullende verzekeringen, zoals de Inzittenden- en de Rechtshulp Verkeersverzekering. Om uw reis compleet te verzekeren is er de doorlopende reisverzekering van Univé.

Meer weten over het verzekeren van uw camper?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de camperverzekering van Univé? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Productwijzers

Algemene informatie van het Verbond van Verzekeraars over deze verzekeringen  en over verzekeren in het algemeen vindt u in de:

Hiermee helpt Univé u graag bij het maken van de juiste keuze.

De camperverzekering afsluiten

Wilt u uw camper of kampeerauto voordelig en compleet verzekeren? Kies dan voor de camperverzekering van Univé. Bereken direct uw premie of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.

Bereken nu uw premie