Ga naar inhoud

Aanvullend op uw camperverzekering

Met de camperverzekering van Univé bent u altijd goed verzekerd. Maar u kunt deze verzekering verder uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen:

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtshulp Verkeer
  • Univé Pechhulp
  • Verhuur camper

Zo kiest u zelf hoe compleet u verzekerd wilt zijn.

Inzittendenverzekering

Een uitgebreidere dekking voor uzelf en uw passagiers. Daarmee dekt u de werkelijk geleden schade - zowel letsel als materieel - tot een bedrag van € 1.000.000, ongeacht de schuldvraag.

Rechtshulp Verkeer

Raakt u als camperbezitter betrokken bij juridische kwesties rond uw camper (bijvoorbeeld door een ongeval of een probleem met de garage), dan brengt de dekking Rechtshulp Verkeer uitkomst. Daarmee krijgt u deskundige juridische bijstand voor uw eigen kampeerauto of camper. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere variant voor al uw gezinsleden en hun motorvoertuigen.

Directe Schadeafhandeling

Heeft u schade aan uw camper veroorzaakt door een ander? Met Directe Schadeafhandeling meldt u de schade bij ons en handelen wij de schade voor u af met de verzekeraar van de ander. Dit gaat sneller én u heeft hier geen omkijk naar. Lees meer over Directe Schadeafhandeling

Pechhulp Nederland en Pechhulp Buitenland

Met Univé Pechhulp wordt uw camper bij pech door de hulpdienst ter plekke gerepareerd. Als dit niet lukt, dan zorgt Univé dat uw camper naar uw huisadres wordt vervoerd. Voor u en uw passagiers worden de reiskosten naar huis vergoed, op basis van ov-kosten.

Lees meer over Pechhulp

Verhuur camper

Via een online deelplatform, zoals Goboony of Camptoo, kunt u verhuur van uw camper op een dagverzekering meeverzekeren. Maar u kunt uw Univé-camperverzekering ook aanvullen met de dekking verhuur camper. U bent dan verzekerd als u uw camper verhuurt aan familie en vrienden. Dit geldt ook voor verhuur aan derden, bijvoorbeeld via bemiddeling door een online platform.  

Let op: wilt u verhuur camper als aanvullende dekking afsluiten? Dat is alleen mogelijk bij een All Risk camperverzekering in combinatie met Univé Pechhulp Nederland + Buitenland. 

Voor de dekking verhuur camper gelden de volgende voorwaarden: 

  • Als particuliere eigenaar mag u maximaal één camper verhuren.
  • Deze camper is maximaal 20 jaar oud.
  • De bestuurder van de camper is minimaal 25 jaar oud.
  • Deze dekking kan alleen afgesloten worden bij een All Risk camperverzekering in combinatie met Pechhulp Nederland + Buitenland. 
  • Er geldt een eigen risico van € 1.000 voor cascoschade, ook als u de camper zelf gebruikt.

Uw no-claimkorting

Als u voor het eerst een camperverzekering afsluit bij Univé, krijgt u direct al 50% korting op uw premie. Voor elk volgend jaar dat u schadevrij rijdt, gaat uw no-claimkorting omhoog tot maximaal 80%.

Heeft u ook een personenauto verzekerd bij Univé? Dan geldt de no-claimkorting die u heeft opgebouwd voor uw auto ook voor uw camper.

Meer informatie over de camperverzekering

Wilt u meer weten over de Univé-camperverzekering? Bekijk de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

De camperverzekering afsluiten

Wilt u uw camper of kampeerauto voordelig en compleet verzekeren? Kies dan voor de camperverzekering van Univé. Bereken direct uw premie of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.

Bereken nu uw premie