Aanvullend op uw camperverzekering

Met de camperverzekering van Univé bent u altijd goed verzekerd. Maar u kunt deze verzekering verder uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen:

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtshulp Verkeer

Zo kiest u zelf hoe compleet u verzekerd wilt zijn.

Inzittendenverzekering

Een uitgebreidere dekking voor uzelf en uw passagiers. Daarmee dekt u de werkelijk geleden schade - zowel letsel als materieel - tot een bedrag van € 1.000.000,-, ongeacht de schuldvraag.

Rechtshulp Verkeer

Raakt u als camperbezitter betrokken bij juridische kwesties rond uw camper (bijvoorbeeld door een ongeval of een probleem met de garage), dan brengt de dekking Rechtshulp Verkeer uitkomst. Daarmee krijgt u deskundige juridische bijstand voor uw eigen kampeerauto of camper. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere variant voor al uw gezinsleden en hun motorvoertuigen.

Uw no-claimkorting

Als u voor het eerst een camperverzekering afsluit bij Univé, krijgt u direct al 50% korting op uw premie. Voor elk volgend jaar dat u schadevrij rijdt, gaat uw no-claimkorting omhoog tot maximaal 80%.

Heeft u ook een personenauto verzekerd bij Univé? Dan geldt de no-claimkorting die u heeft opgebouwd voor uw auto ook voor uw camper.

Meer informatie over de camperverzekering

Wilt u meer weten over de Univé-camperverzekering? Bekijk de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

De camperverzekering afsluiten

Wilt u uw camper of kampeerauto voordelig en compleet verzekeren? Kies dan voor de camperverzekering van Univé. Bereken direct uw premie of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.

Bereken nu uw premie