Wonen

Verhuizen? Eén seintje naar Univé is voldoende.

Afbeelding

Ben je net verhuisd? Of krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe huis? Dan ben je natuurlijk hartstikke druk met allerlei geregel. Want in welke volgorde moet alles gebeuren? En wie regelt wat? Univé begrijpt dat je dan al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom is één seintje voldoende om alles rondom je verzekeringen in één keer goed te regelen.

Veel beslissingen op je bordje

Rondom een verhuizing moet je allerlei beslissingen nemen: doe ik dit zelf of láát ik het doen? Ga ik zelf schilderen en behangen of schakel ik daarvoor een specialist in? Zal ik mijn vrienden optrommelen en zelf een verhuiswagentje huren? Of vraag ik een professionele verhuizer? Maar over verzekeringszaken hoef je niet per se na te denken. Eén seintje naar Univé is genoeg om die te regelen.

Gevolgen voor je woonverzekering?

Een nieuw adres betekent vaak een wijziging in je woonverzekering. Want je hebt voor je nieuwe huis misschien wel nieuwe spullen gekocht die je mee wil verzekeren. Bovendien is de kans groot dat je nieuwe huis een andere waarde heeft dan je vorige woning. En mogelijk verhuis je naar een heel andere regio. Dat kan allemaal voor een andere premie zorgen. Univé zoekt dat voor je uit.

Welke verzekeringen nog meer?

Soms kun je het niet zelf bedenken. Maar als je in een andere regio gaat wonen, kan bijvoorbeeld de premie van je autoverzekering veranderen. Of van andere vervoerverzekeringen zoals die voor je motor, je scooter of je bromfiets. Univé regelt het voor je.

Rechtsbijstand kan van pas komen

Tot slot een tip als je een nieuw huis hebt gekocht. Een rechtsbijstandverzekering is onmisbaar. Want daarmee krijg je juridische hulp als je in een conflict verzeild raakt met bijvoorbeeld leveranciers of je nieuwe buren.

 Eén seintje is dus voldoende

Via de knop hieronder zet je Univé voor jou aan het werk. Dat scheelt je mooi weer wat geregel. Graag gedaan.

Geef je verhuizing door 

Deel dit bericht:

Redactie

De blogredactie van Univé deelt tips en adviezen over voorkomen en beperken. Zakelijk en particulier.