Ondernemen

Univé Zakelijk: meer dan alleen bedrijfsverzekeringen

ondernemersscan

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die u niet alleen kunt of wilt dragen. Samen met onze adviseurs helpen we u graag om deze bedrijfsrisico’s in kaart te brengen. Vervolgens helpen we u bij het voorkomen, beperken en verzekeren daarvan.

Voorkomen, beperken en verzekeren

Verzekeringsadviseur Frank Bil vertelt: ‘Als verzekeringsadviseur Bedrijven bij Univé Noord-Holland behartig ik de belangen van mijn klanten zo goed mogelijk. Ik zie het als mijn taak om vanuit de bedrijfsrisico’s te bekijken welke oplossingen daar het beste bij passen. Dat kan verzekeren zijn, maar dat hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn.’

‘Bewust zijn of worden van de bedrijfsrisico’s is het belangrijkste. En van daaruit kan ik helpen om te bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken en verzekeren. Hierbij kijk ik naar hoe groot de kans is dat een risico zich gaat voordoen en hoe groot de impact is als dit risico zich voordoet.’

Geen enkele onderneming is gelijk

In welke branche u ook werkzaam bent, als ondernemer komt er veel op u af. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden en waarvan u op de hoogte moet blijven. Tijd om uw verzekeringen weer eens door te nemen, is er dan ook vaak niet. Door onze jarenlange ervaring in de ondernemerswereld helpen wij u om mogelijke risico’s van uw bedrijfsvoering inzichtelijk te maken.

Doe nu snel en gemakkelijk de Ondernemersscan online en u ontvangt direct een uitgebreide rapportage waarin de risico's voor uw onderneming naast die van uw branche worden gelegd. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een afspraak te maken bij een winkel bij u in de buurt. 

Doe nu de Ondernemersscan of Maak een afspraak

Deel dit bericht:

Redactie

De blogredactie van Univé deelt tips en adviezen over voorkomen en beperken. Zakelijk en particulier.