Blogs van Redactie

vrije-tijd
Auto huren op vakantie

Zorg dat je goed voorbereid bent en niet voor tegenvallers komt te staan. Zo beleef je meer plezier van je huurauto.

zorg
Voorkom diabetes type 2 met een gezonde leefstijl

Is diabetes type 2 te genezen? En hoe kun je deze ziekte voorkomen? In dit blog lees je tips over het veranderen van je leefstijl en wat dit voor invloed heeft op diabetes.

ondernemen
Ondernemen: van start tot pensioen in 10 stappen

Tips en advies voor elke fase die je als ondernemer meemaakt. Van de start van je bedrijf tot aan de dag dat je met pensioen gaat.

ondernemen
Met pensioen als ondernemer: dit zijn de opties

Nu hard werken, zodat je later geniet van een onbezorgde oude dag. Lees hier hoe je als ondernemer je pensioen tot in de puntjes regelt.

ondernemen
Stoppen als ondernemer, hoe doe je dat?

Je bedrijf verkopen of beëindigen en dan lekker met pensioen. Maar hoe zorg je dat alles goed geregeld is? Lees hier waar je precies op moet letten.

ondernemen
Hoe ziet jouw ideale toekomst als ondernemer eruit?

Zonder doelen geen succes, dus het is belangrijk dat je deze scherp en helder formuleert. Maar hoe begin je daar eigenlijk mee? Deze tips helpen je op weg naar een succesvolle toekomst.

ondernemen
Wat als je zelf uitvalt?

Arbeidsongeschiktheid als gevolg van ziekte of een ongeval heeft voor een ondernemer grote gevolgen. Wat zijn deze en hoe beperk je die?

ondernemen
Een bedrijf overnemen

Een bedrijfsovername biedt mooie kansen voor jou als ondernemer. Maar welke precies? En waar moet je op letten als je een bedrijf gaat overnemen?

ondernemen
Groei en krimp van je bedrijf

Hoe zorg je dat je bedrijf gezond groeit en wanneer is krimpen juist een goede keuze? Lees het in dit blog met tips en advies.

vrije-tijd
Veilig met de boot eropuit? Zo doe je dat.

Goed om te weten. Dit zijn de belangrijkste spelregels op het water.