Blogs van Redactie

onderweg
Private lease: voordelig een tweedehands auto leasen

Ben je op zoek naar een private leaseauto met een lage maandprijs? Bij een tweedehands auto is al veel afgeschreven, terwijl ze maar 1 tot 3 jaar oud zijn. En dus van veel gemakken voorzien zijn.

zorg
Wat onze klanten het vaakst vragen over de zorgverzekering

Tot en met 31 december kun je weer overstappen van zorgverzekering. Bij onze klantenservice ontvangen we dan ook veel vragen over de zorgverzekering. We hebben de meest gestelde op een rij gezet.

onderweg
Auto kopen: nieuw of tweedehands?
onderweg
Meer grip op de weg in de winter met winterbanden

Vorst leidt in Nederland tot extra autoschade. Bereid u goed voor.

wonen
Zo voorkom je brand door het opladen van een accu

Er zijn steeds vaker branden door lithium-ionbatterijen, dit zijn de accu’s die ook in smartphones en e-bikes worden gebruikt.

zorg
Blijf in balans!

Tips om vallen te voorkomen

wonen
Schoorsteenbrand vaak veroorzaakt door haardgebruik

Stoken met een houtkachel of open haard is brandoorzaak nummer 1. Brand voorkomen of beperken? Neem een Veilig Wonen abonnement.

zorg
Dit verandert in 2020 in de basisverzekering

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de wijzigingen in de basisverzekering bekend gemaakt. Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen.

onderweg
Private lease: veilig rijden door rijhulpsystemen

Private leasen wordt nóg veiliger door rijhulpsystemen en andere technologieën. Met Private Lease rijd je altijd in een moderne, veilige auto die van alle gemakken is voorzien.

zorg
Met vertrouwen op de ladder

Na een val begon Stoffer klusjes uit te stellen. Hij volgde een valpreventietraining en staat weer met vertrouwen op de ladder.