Blogs van Redactie

Verborgen gebreken in huis
Recht
Verborgen gebreken in huis, wat nu?

Net verhuisd en dan ontdek je een lekkage of ander verborgen gebrek. Is die hoge rekening dan voor jou of kun je de verkoper aansprakelijk stellen?

Vervoer
Dit is waarom je je winterjas uit moet doen in de auto

Als we in de winter de auto instappen, is het daar vaak ook nog best koud. Toch is het slim om je winterjas uit te doen.

drone
Vrije-tijd
Check de nieuwe regels voor drones

Sinds 31 december 2020 gelden er nieuwe regels voor drones. De meeste drones moeten nu geregistreerd worden en je hebt een vliegbewijs nodig. Zo kan je in drie stappen weer op pad met je drone.

Vrije-tijd
Winterwandelingen in Nederland

Witte weilanden, een laagje ijs op de sloten en het knisperen van bevroren gras onder je schoenen. In de winter kun je heerlijk wandelen. We hebben een paar mooie winterwandelingen voor je op een rij gezet.

Verplicht kenteken op tractor en werkmaterieel vanaf 2021
Verplicht kenteken op tractor en werkmaterieel vanaf 2021

Vanaf 1 januari 2021 geldt er een registratie- en kentekenplicht voor landbouwvoertuigen, zoals tractoren, combines en rooimachines. Waar moet je op letten?

Olga Commandeur
Zorg
Samen in beweging: sporten met ouderen

Door de coronacrisis is het voor veel mensen een lastige tijd. Ook voor veel ouderen, die soms niet of nauwelijks meer de deur uit durven. We vonden het tijd om daar verandering in te brengen.

bruiloft
Zorg
Tandongeval? Lisanne weet er helaas alles van

Je tanden breken bij een valpartij. Univé biedt er sinds 2018 een Tand Ongevallen verzekering voor en die blijkt populair. Want het komt vaker voor dan je denkt, zo blijkt uit het verhaal van Lisanne Smit-Gakes uit Zwolle.

Cesar of mensendieck
Zorg
Wat is het verschil tussen Cesar en Mensendieck therapie?

Er bestaan verschillende soorten van fysiotherapie en oefentherapie. Welke vorm het beste bij jou past, is onder andere afhankelijk van welke klachten je hebt.

Zorg
Voorkom een burn-out met mindfulness

Steeds meer mensen hebben stressklachten door het thuiswerken. Voorkom dat het uitloopt op een burn-out met mindfulness

Wat onze klanten het vaakst vragen over de zorgverzekering
Zorg
Wat onze klanten het vaakst vragen over de zorgverzekering

Tot en met 31 december kun je weer overstappen van zorgverzekering. Bij onze klantenservice ontvangen we dan ook veel vragen over de zorgverzekering. We hebben de meest gestelde op een rij gezet.