Klanten beoordelen de woonverzekeringen met een 8.0

Beoordeeld met een 8.0

Wij zijn continu benieuwd naar de mening van onze klanten. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons.

De mening van onze klanten wordt continu gevraagd. Hoe u wordt geholpen en hoe u onze service ervaart is belangrijk voor ons. De afgelopen tijd heeft Univé een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. 3771 respondenten hebben de Univé woonhuis- en inboedelverzekering beoordeeld. Deze verzekeringen krijgen gemiddeld een 8.0 als rapportcijfer.

Klanttevredenheidsonderzoek

Onze klanten worden gevraagd mee te werken aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Dit betekent dat we kort na een ervaring met de dienstverlening van Univé vragen naar uw mening. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction. Dit is een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Univé blijft verbeteren

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom zijn wij continu aan het vergelijken en onderzoeken om uw verbeterpunten op te lossen. Zo proberen we te komen tot verzekeringen en een Univé.nl die goed is voor onze klanten. U kunt er dus op vertrouwen dat wij blijven vragen naar uw mening.

Lees meer over de woonverzekeringen van Univé.