Lees hier de nieuwe editie van SAMEN!

Een huisje aan het strand, lekker weg met de camper, een evenement bezoeken... We kunnen er weer heerlijk op uit! In deze editie van SAMEN geven we je daarom zomerse tips en inspiratie. Lees over woningruilen met een gezin aan de andere kant van de wereld, of ontdek exotische bestemmingen in Nederland. Boer Bart vertelt hoe zijn boerderij energie levert aan de buurt en leer van Olympisch winnaar Kimberley Bos waarom skeleton zo'n bijzondere sport is. Dit en meer lees je in de online editie van SAMEN.

Voor een prikkie op vakantie
Op vakantie tussen de lokale bevolking, voordelige verblijfskosten én een oppas in je eigen huis om inbrekers af te schrikken. Klinkt goed! Benieuwd naar deze bijzondere manier van vakantie vieren?

Gewoon doen!
Met Doe eens Wad organiseert Nienke Dijkstra zeiltochten op de Waddenzee die de wereld mooier maken. Een tocht waarbij je onderweg droogvalt om het aangespoelde afval op een zandplaat op te ruimen en meer te leren over het belang van een plasticvrije zee. Twee vliegen in een klap: een fijne herinnering en een schoner stukje Waddenzee.

Als je slaapt ruik je niks
Maar je oren werken nog prima. Per 1 juli zijn rookmelders dan ook verplicht. Brandweerman Arvid vertelt erover.

Dit en meer lees je in de online editie van SAMEN.