Nieuwste editie van ons ledenmagazine SAMEN

Bij Univé houdt verzekeren niet op bij verzekeren alleen. Wij zien het als onze taak om er ook voor u te zijn als de nood er niet is. Om u iets mee te geven waar u iets aan heeft. In de zin van kennis, maar ook als tijdverdrijf. Daarom bieden wij u ons ledenmagazine SAMEN aan. Lees de nieuwste editie op uw tablet of laptop.

Bij Univé houdt verzekeren niet op bij verzekeren alleen. Wij zien het als onze taak om er ook voor u te zijn als de nood er niet is. Om u iets mee te geven waar u iets aan heeft. In de zin van kennis, maar ook als tijdverdrijf. Daarom bieden wij u ons ledenmagazine SAMEN aan. Lees de nieuwste editie op uw tablet of laptop.​

SAMEN 1 – 2017

In de nieuwe editie van SAMEN leest u prachtige verhalen over initiatieven die we in onze maatschappij met elkaar oppakken. Bijvoorbeeld als het gaat om gedrevenheid. Met name wanneer het sociaal- en sportgericht is. Vrijwilliger zijn bij een sportevenement. Of oprichter van zijn een zorgbrouwerij.

En natuurlijk hebben we in SAMEN 3 ook weer speciale Univé-acties voor u. Maak kans op een weekend boeren glamping of krijg 15% korting op de huur van een Langweerder Sloep voor een dagje varen op de Friese meren. Voor de nodige ontspanning nemen we u ook graag mee naar Maastricht.

U leest het allemaal in de nieuwste uitgave van SAMEN.

Lees de actievoorwaarden