Uw aansprakelijkheid verzekeren bij Univé

Als uw zoon per ongeluk een bal bij een ander door de ruit schopt of met zijn fiets tegen iemand aanrijdt, kan die ander de schade bij u claimen. Gelukkig kunt u bij Univé uw particuliere aansprakelijkheid voordelig verzekeren. Bereken direct uw premie of lees hieronder meer informatie.

Daarom uw aansprakelijkheid verzekeren bij Univé

Met de aansprakelijkheidsverzekering van Univé profiteert u van een lage premie plus de volgende voordelen:

  • Verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- zonder eigen risico.
  • Overal ter wereld.
  • Voor u en uw eventueel meeverzekerde partner en kinderen; ook voor uw huisdieren.
  • Uw tweede woning is standaard meeverzekerd.
  • Gratis dekking tot € 12.500,- voor schade aan anderen in bijzondere situaties waarvoor u zich wel verantwoordelijk voelt, maar wettelijk niet aansprakelijk bent (tijdens vriendendienst, sommige sport- en spelsituaties, logeren/oppassen bij vrienden, familie en kennissen).

En heeft u meerdere soorten schadeverzekeringen van Univé? Dan krijgt u bovendien tot 10% pakketkorting.

Wat is niet verzekerd?

De aansprakelijkheidsverzekering geldt alleen voor schade waarvoor u als particulier aansprakelijk bent. De verzekering dekt geen schade aan uw eigen spullen. Ook niet schade aan spullen die u leent of huurt van bedrijven. En ook schade die u of een gezinslid aan anderen veroorzaakt met bijvoorbeeld een auto, motor, brom- of snorfiets is niet verzekerd. Daarvoor heeft Univé andere verzekeringen.

Meer weten over aansprakelijkheid verzekeren?

Wilt u meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering van Univé? Bekijk de veelgestelde vragen, de voorwaarden of de Verzekeringskaart of download onze brochure. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Sluit uw aansprakelijkheidsverzekering direct af

Zorg dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en sluit nu de aansprakelijkheidsverzekering van Univé af. Let op: wilt u ook uw aansprakelijkheid als jager meeverzekeren? Neem dan contact op met een Univé-winkel bij u in de buurt. 

Bereken uw premie