Gezin op de bank

Zorgeloos wonen met Univé

Met de woonverzekeringen en -diensten van Univé verzekert u uw woning en spullen precies zoals u dat wilt. Zorgeloos wonen, noemen wij dat.

Meer over zorgeloos wonen

Autoverzekering

De autoverzekering die u eenvoudig zelf samenstelt. Met een uitstekende service.

Lees meer over de autoverzekering

Altijd in uw recht

Bij Univé staan er meer dan 200 juristen voor u klaar. Om u te helpen bij conflicten die nu spelen, of in de toekomst. Ook als u geen verzekering heeft. Dat is juridische zekerheid van Univé.

Zo helpen we u

 

Cv-onderhoud: een warm en veilig thuis

Elke 2 jaar onderhoud aan uw cv-ketel en altijd een monteur bij storingen. Met 24/7 bereikbare storingsdienst. Al vanaf € 6,65 per maand.

Altijd een warm thuis

Bromfietsverzekering

Een scooterverzekering afsluiten? Binnen 5 minuten verzekerd de weg op.

Lees meer over de scooterverzekering

Fietsverzekering

Een fietsverzekering voor iedere fiets. Al vanaf € 2,40 per maand.

Lees meer over de fietsverzekering

Samen werken we aan uw zaak

Als u tijdens uw werkzaamheden schade veroorzaakt aan de spullen van een klant, dan is het wel zo prettig als u een goede zakelijke aansprakelijkheidsverzekering heeft. Voor u én uw klanten. Zo kunt u lekker blijven ondernemen en wordt de schade snel afgehandeld.

De Univé bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering stellen we op maat samen, afgestemd op uw branche en werkzaamheden. Voor zowel zzp’ers als mkb’ers.

Een verzekering op maat

Altijd op de hoogte

Univé official partner van Roda JC
Laatste nieuws
Univé official partner van Roda JC

Univé is official partner van Roda JC geworden. Met een sponsorovereenkomst van drie jaar verbindt de coöperatie zich aan de voetbalclub in Kerkrade. Op dinsdag 3 augustus werd de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen getekend. Univé en Roda JC bouwen samen aan een sportieve toekomst om sport en beweging voor iedereen toegankelijk maken. Niet voor niets is Univé supporter van sport.

bloemist
Blog Zorg
Shiela werkte als bloemist, maar werkt nu bij de GGD: "Had meteen het gevoel dat ik iets moest doen"

Normaal gesproken is Shiela Luchies actief als bloemist, met name voor bedrijven. Ze maakt cadeauboeketten, bloemstukken voor op de balie of kleedt een kantoor aan in kerstsferen. Toen vanwege de coronacrisis in maart 2020 veel kantoren hun deuren sloten, kwam haar werk grotendeels stil te liggen.

Brand tijdens het koken
Blog Wonen
Tips om brand in huis te voorkomen

Je moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in je huis. Zelfs een kleine brand kan al grote gevolgen hebben. Brand kan op allerlei manieren ontstaan. Sommige oorzaken liggen voor de hand, andere zijn verrassender. Voor dit artikel zijn we de Univé-archieven ingedoken en hebben we twaalf regelmatig voorkomende oorzaken van brand voor je op een rij gezet. Uiteraard met de bijbehorende preventietips en -maatregelen.