Uw reis verzekeren zoals u het wilt

Gaat u meerdere malen per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering van Univé iets voor u. Want daarmee kunt u al uw vakanties en weekendjes weg in één keer goed en goedkoop verzekeren. Al vanaf € 1,99 per maand. Zo kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten. Bereken direct uw premie of lees hieronder meer informatie.

Waarom uw reis verzekeren?

Tijdens uw vakantie in binnen- of buitenland kan er onverhoopt iets Man met zonnebril
vervelends gebeuren. Uw bagage raakt bijvoorbeeld verloren of beschadigd. Of u belandt in het ziekenhuis na een ongeval. Maar ook als een familielid overlijdt en u daardoor eerder naar huis moet, is het prettig als u kunt terugvallen op uw reisverzekering. Het is dus altijd verstandig uw reis goed te verzekeren.

Daarom uw reis verzekeren bij Univé

Onbezorgd vakantie vieren op uw eigen manier, dat vindt Univé belangrijk. Niet voor niets zijn we verkozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar. En is het Comfortpakket in 2013 voor de 3e keer op rij door de Consumentenbond bekroond tot ‘Beste uit de test’.

Een paar pluspunten:
  •  U kiest zelf welk pakket het beste bij u past: Budget of Comfort.
  • Welk pakket u ook kiest, u betaalt altijd één van de laagste premies van Nederland.
  • U breidt de reisverzekering naar eigen keuze uit met aanvullende dekkingen.
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Met de Univé Alarm Service bent u dag en nacht verzekerd van professionele hulpverlening tijdens uw reis.

Daarnaast heeft ons Budgetpakket in 2011 en 2012 van MoneyView maar liefst vijf sterren gekregen voor zowel kwaliteit als prijs. En heeft het Comfortpakket ook vijf sterren gekregen voor kwaliteit. Zo weet u dat de beste reisverzekering voor u klaar ligt bij Univé.

En heeft u meerdere soorten schadeverzekeringen van Univé? Dan profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting.

Budgetpakket, al vanaf € 1,99 per maand

Stelt u graag zelf uw reisverzekering samen? Dan biedt het Budgetpakket uitkomst. Met dit basispakket bent u in Europa verzekerd voor de belangrijkste vakantierisico’s, zoals persoonlijke hulp en verlies van uw reisbagage. U kunt het Budgetpakket naar keuze uitbreiden met aanvullende dekkingen, voor onder andere ongevallen, medische kosten en wintersport.

Comfortpakket, vanaf € 3,80 per maand

Wilt u liever overal ter wereld uitgebreid en goedkoop verzekerd zijn? Dan is het Comfortpakket - dat in 2013 voor de 3e keer op rij is bekroond tot ‘Beste uit de test’ - iets voor u. Want daarin zijn naast de belangrijkste vakantierisico’s ook ongevallen, medische kosten en wintersport standaard meeverzekerd. U kunt dit pakket uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals een annuleringsverzekering of het Autohulppakket. Een overzicht van de pakketten ziet u hieronder.

Heeft u al een reisverzekering van Univé en wilt u weten welke dekking u precies heeft gekozen? Kijk dan op uw polis of in Mijn Univé.

 

​Budgetpakket

​Comfortpakket
(m.i.v. december 2009)

Premie basispakket: 1 persoon/stel/gezin ​€ 23,- / € 42,- / €50,- per jaar ​€ 44,- / € 82,- / € 103,- per jaar
​Dekking basispakket ​Europadekking
Tot 60 vakantiedagen achter elkaar
Persoonlijke hulp en vervoer
Reisbagage
Studie/Stage
​Werelddekking
Tot 180 vakantiedagen achter elkaar
Persoonlijke hulp en vervoer
Reisbagage
Ongevallen
Medische kosten
Wintersport
Studie/Stage
​Optionele aanvullende dekkingen ​Ongevallen
Wereld
Medische kosten
Wintersport
180 dagen
Annuleringsverzekering
Autohulp
​Annuleringsverzekering
Autohulp

Uitgebreide informatie over de dekkingen in het Budgetpakket en Comfortpakket vindt u in het complete dekkingsoverzicht en in de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering. U leest er ook alles over in onze brochure over de doorlopende reisverzekering.

Uw zakelijke reis

Wilt u uw zakelijke reis verzekeren? Dan kunt u bellen naar telefoonnummer (0592) 349 340 of kom naar het Univé-kantoor bij u in de buurt. Helaas is het online verzekeren van zakenreizen niet mogelijk.

Meer weten over het verzekeren van uw reis?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de doorlopende reisverzekering van Univé? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de reisverzekering of neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een reisschade melden? Lees dan meer over hulp bij schade tijdens uw reis.

Productwijzer reis- en annuleringsverzekering

Algemene informatie van het Verbond van Verzekeraars over deze verzekering  en over verzekeren in het algemeen vindt u in de productwijzer reis- en annuleringsverzekering. Hiermee helpt Univé u graag bij het maken van de juiste keuze.

Direct online uw reis verzekeren

Wilt u uw reis goedkoop en compleet verzekeren? Sluit dan nu snel en eenvoudig online de doorlopende reisverzekering van Univé af. Let op: wilt u uw zakelijke reis verzekeren? Neem dan contact op met een Univé-kantoor bij u in de buurt.