Bestelautoverzekering

Uw bestelauto

voordelig verzekeren?

Dat kan prima bij Univé.

Bereken nu uw premie

Waarom Univé

  • Geen winstoogmerk
  • Daardoor lage premie
  • Tot 12% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

De bestelautoverzekering in één oogopslag

Verzeker uw bestelauto bij Univé

U heeft met de bedrijfsautoverzekering keuze uit drie pakketten: van WA tot All-Risk. Die kunt u eenvoudig uitbreiden met dekkingen voor bv. rechtshulp, inzittenden en schade aan uw lading. Heeft u als startende ZZP-er al een particuliere auto bij Univé verzekerd? Dan geldt die no-claimkorting ook voor de nieuw te verzekeren zakelijke bestelauto. En als u meerdere bestelauto’s voor uw bedrijf verzekert, kan dat u een fraaie korting opleveren via de Univé-adviseur.

Snelle schade-afhandeling

Rijdt u schadevrij, dan krijgt u tot 75% no-claimkorting. Krijgt u toch een schade, dan wordt die gegarandeerd snel afgehandeld. Benieuwd naar die lage bestelautopremie van Univé? U kunt online een offerte voor uw bestelautoverzekering maken. Kiest u voor Univé, dan is er een eenvoudige opzegservice om over te stappen. Bovendien krijgt u toegang tot een persoonlijke online Mijn-omgeving: Mijn Zeker Zakelijk Plus. Daarin kunt u op elk gewenst moment o.a. zelf uw verzekeringen inzien en wijzigen, uw schade melden en gebruikmaken van de Digitale Rechtswinkel.

Let op: taxi’s en bezorgdiensten

Gebruikt u uw zakelijke bestelauto als taxi of voor het uitvoeren van bezorgdiensten (zoals bezorg-, koeriers- of pakketdiensten) dan kunnen wij deze niet verzekeren.


​​​​​​​

Documenten bestelautoverzekering